شماره : 1929
16 / 5 / 1403 - 19:45

دومین نشست شورای مدیران شرکت پایانه‌های نفتی در ۱۴۰۳ برگزار شد

دومین نشست شورای مدیران شرکت پایانه‌های نفتی ایران در سال ۱۴۰۳ با هدف بررسی مهم‌ترین چالش‌ها، مشکل‌ها و عملکرد مدیریت‌ها در محل ستاد تهران برگزار شد.   به گزارش پایگاه خبری اهواز نو ، به‌نقل از شرکت پایانه‌های نفتی ایران، عباس غریبی، مدیرعامل این شرکت، در دومین نشست شورای مدیران شرکت پایانه‌های نفتی ایران در

دومین نشست شورای مدیران شرکت پایانه‌های نفتی ایران در سال ۱۴۰۳ با هدف بررسی مهم‌ترین چالش‌ها، مشکل‌ها و عملکرد مدیریت‌ها در محل ستاد تهران برگزار شد.

 

به گزارش پایگاه خبری اهواز نو ، به‌نقل از شرکت پایانه‌های نفتی ایران، عباس غریبی، مدیرعامل این شرکت، در دومین نشست شورای مدیران شرکت پایانه‌های نفتی ایران در سال ۱۴۰۳ گفت: با گزارشی که نماینده سازمان حسابرسی کل کشور از عملکرد مالی سال ۱۴۰۲ شرکت پایانه‌های نفتی ایران ارائه کرد، عملکرد مالی شرکت از لحاظ انطباق با قوانین، مقررات و استانداردهای حسابرسی، مطلوب ارزیابی شد.

 

وی با اشاره به انتخابات ریاست‌جمهوری، افزود: انتخاب مسعود پزشکیان که فردی متخصص است، با دو شاخص مهم عدالت‌محوری در سطوح مختلف کشور و استفاده از افراد کارآمد و کارشناس در سطوح مدیریتی بسیار امیدوارکننده است و می‌تواند منشأ برکات و موفقیت‌هایی برای کشور شود.

 

مدیرعامل شرکت پایانه‌های نفتی ایران بیان کرد: همه ما به‌عنوان سربازان این نظام مقید به اجرای برنامه‌ها و سیاست‌های دولت در حوزه صنعت نفت خواهیم بود.

 

غریبی با بیان اینکه در شرکت پایانه‌های نفتی ایران به‌عنوان پیشانی صنعت نفت و دروازه ورود به بازار اقتصاد جهانی، رضایت‌مندی کارکنان بسیار حائز اهمیت است، گفت: تاکنون به‌منظور کاهش مشکل‌ها و دغدغه‌های کارکنان پیگیری‌های مطلوبی انجام شده است که در دولت چهاردهم نیز پیگیری می‌شود.

 

وی ارزیابی‌ مطلوب عملکرد شرکت پایانه‌های نفتی ایران را نشانه‌ای از ثبات در این شرکت دانست و افزود: این موضوع نشان‌ می‌دهد که کار به‌صورت گروهی، به‌منظور انجام مأموریت‌های سازمانی و در سایه تعامل و همدلی انجام شده و با استفاده از چنین رویکردی، اتفاق‌های ماندگاری در شرکت به انجام رسیده است.

 

مدیرعامل شرکت پایانه‌های نفتی ایران با اشاره به فعالیت‌های انجام‌شده، گفت: هم‌اکنون ۲۴ پروژه راکد به هشت مورد کاهش یافته و پروژه‌های باقی‌مانده از سال‌های پیش نیز از ۳۶ مورد به ۱۱ مورد رسیده که همه این اتفاق‌های ماندگار در سایه همدلی مدیران در ستاد و رؤسای مناطق عملیاتی به انجام رسیده است.

 

غریبی در بخش دیگری از سخنان خود عملکرد مثبت شرکت پایانه‌های نفتی ایران را در اخذ منابع و اعتبارهای جدید از هیئت‌مدیره شرکت ملی نفت ایران، مؤثر دانست.

 

وی با اشاره به بازدیدهای میدانی از مناطق عملیاتی تصریح کرد: در این بازدیدها سعی شده است مسائل و مشکل‌های موجود شناسایی، ارزیابی، اولویت‌بندی و برای حل آن‌ها اقدام‌های لازم انجام شود.

 

مدیرعامل شرکت پایانه‌های نفتی ایران با اشاره به اهداف آینده این شرکت گفت: هدف ما ریل‌گذاری و رویه‌ای مناسب و صحیح در شرکت بوده است.

 

غریبی با بیان اینکه از مدیران انتظار داریم با قدرت کارها و امور محوله را پیگیری کنند، افزود: آن‌ها باید برنامه‌ریزی، سازمان‌دهی و کنترل‌های لازم در انجام کارها را داشته و برای انجام مأموریت‌ها کوشا و ساعی باشند.

 

وی در پایان پیگیری وضع ساختار سازمانی و بهبود حقوق و مزایا، ارتقای وضع فناوری اطلاعات، نوسازی سیستم‌های اندازه‌گیری نفت (میترینگ)، خدمات رفاهی، خوابگاهی، فرهنگی، هنری، ورزشی و برگزاری دوره‌های آموزشی کارکنان و حل مشکل‌ در اجرای پروژه‌ها را از اولویت‌هایی دانست که همواره باید در دستور کار باشد.

ثبت شده در سایت اهواز نو طی شماره 1929 توسط MoMa1393 و در روز سه شنبه 16 مرداد 1403 ساعت 19:45:50
© Copyright 2024 https://ahvaznew.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 1926
8 / 5 / 1403 - 16:58

با تأمین سوخت پایدار به نیروگاه‌ها محقق شده است جلوگیری از خاموشی و بی‌برقی در کشور با فعالیت تمام‌قد و جهادی کارکنان صنعت نفت

مدیر مرکز راهبری شبکه گاز کشور از فعالیت تمام‌قد و جهادی کارکنان صنعت نفت برای سوخت‌رسانی بی‌وقفه به نیروگاه‌ها به‌منظور جلوگیری از خاموشی در کشور خبر داد.   سعید عقلی با اشاره به تأمین پایدار سوخت نیروگاه‌های کشور در روزهای گرم تابستان با هدف جلوگیری از خاموشی و بی‌برقی هموطنان، به خبرنگار اهواز نو گفت:

مدیر مرکز راهبری شبکه گاز کشور از فعالیت تمام‌قد و جهادی کارکنان صنعت نفت برای سوخت‌رسانی بی‌وقفه به نیروگاه‌ها به‌منظور جلوگیری از خاموشی در کشور خبر داد.

 

سعید عقلی با اشاره به تأمین پایدار سوخت نیروگاه‌های کشور در روزهای گرم تابستان با هدف جلوگیری از خاموشی و بی‌برقی هموطنان، به خبرنگار اهواز نو گفت: امسال با توجه به وضع خاص آب‌وهوایی، وجود ۱۰۰درصد رطوبت و دمای بالا به‌ویژه در مناطق جنوبی کشور، بیش از ۹۳درصد سوخت نیروگاه‌ها و مولدهای برق کشور از گاز طبیعی تأمین ‌می‌شود.

 

وی با بیان اینکه طی ۲۴ ساعت گذشته (یکشنبه، هفتم مرداد) ۳۰۶ میلیون و ۵۰۰ هزار مترمکعب گاز به نیروگاه‌ها تحویل داده شده است، افزود: اکنون به‌طور میانگین نسبت به پارسال ۷ میلیون و ۵۰۰ هزار مترمکعب/ لیتر سوخت بیشتر (شامل گاز طبیعی و سوخت مایع) تخصیص داده می‌شود.

 

مدیر مرکز راهبری شبکه گاز کشور تأکید کرد: اداره‌ها و مراکز دولتی در برخی از شهرهای کشور در این روزها تعطیل بودند یا ساعت کاری آنها کاهش یافته است، اما این موضوع شامل حال کارکنان عملیاتی صنعت نفت نمی‌شود و مجموع همکاران ما در شرکت ملی نفت، پالایشگاه‌های گازی، شرکت انتقال گاز و مجموعه شرکت پالایش‌ و پخش فرآورده‌های نفتی افزون بر انجام تعمیرات اساسی به‌منظور آمادگی برای روزهای سرد سال، برای تأمین پایدار سوخت نیروگاه‌ها تلاش می‌کنند.

 

عقلی تصریح کرد: همه این کارکنان تمام‌قد پای کار هستند، هیچ تعطیلی ندارند و بدون کاهش زمان کاری در همه نقاط کشور فعالیت می‌کنند تا گازرسانی به نیروگاه‌ها دچار مشکل نشود؛ مجموع این عملیات به صورت جهادی در حال انجام است.

 

به گفته وی، همه تلاش کارکنان صنعت نفت، گاز، پالایشی و پخش این است که هیچ‌ وقفه‌ای در توزیع انتقال سوخت به وجود نیاید، همچنین شرکت ملی گاز ایران و وزارت نفت از نیروگاه‌های داخلی خود نیز به شبکه سراسری برق تحویل می‌دهد.

ثبت شده در سایت اهواز نو طی شماره 1926 توسط MoMa1393 و در روز دوشنبه 8 مرداد 1403 ساعت 16:58:45
© Copyright 2024 https://ahvaznew.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 1923
4 / 5 / 1403 - 16:46

رئیس سازمان صداوسیما تأکید کرد عبور از موضوع هک سامانه‌ سوخت با کمترین هزینه اجتماعی در سایه تعامل وزارت نفت و صداوسیما

رئیس سازمان صداوسیما گفت: در ماه‌های ابتدایی دولت سیزدهم با هک سامانه‌های سوخت مواجه شدیم که تعامل بسیار مناسبی را شاهد بودیم و با کمترین هزینه اجتماعی از این موضوع عبور کردیم.   به گزارش پایگاه خبری اهواز نو ، پیمان جبلی امروز (چهارشنبه، سوم مرداد) در آخرین نشست هیئت دولت سیزدهم بیان کرد: در

رئیس سازمان صداوسیما گفت: در ماه‌های ابتدایی دولت سیزدهم با هک سامانه‌های سوخت مواجه شدیم که تعامل بسیار مناسبی را شاهد بودیم و با کمترین هزینه اجتماعی از این موضوع عبور کردیم.

 

به گزارش پایگاه خبری اهواز نو ، پیمان جبلی امروز (چهارشنبه، سوم مرداد) در آخرین نشست هیئت دولت سیزدهم بیان کرد: در دولت سیزدهم تعاملی عالی بین دولت و رسانه ملی وجود داشت و شخص شهید رئیسی اهمیتی بسزا برای مبحث رسانه قائل بود و همواره تأکید داشت هر کاری می‌خواهید انجام دهید پیوست رسانه‌ای داشته باشد.

 

وی افزود: در ماه‌های ابتدایی دولت سیزدهم ما با هک سامانه‌های سوخت روبه‌رو شدیم که در این زمینه تعامل بسیار مناسبی را شاهد بودیم و با کمترین هزینه اجتماعی از این موضوع عبور کردیم.

 

به گفته رئیس سازمان صداوسیما، دولت در هر زمینه‌ای که تصمیم‌هایی را گرفته، همواره رسانه ملی در کنارش بوده است و اگر همراهی رسانه ملی نبود، امکان داشت با چالش‌هایی روبه‌رو شویم.

 

جبلی تصریح کرد: هم‌اکنون نیز رسانه ملی در موضوع بهینه‌سازی مصرف برق در کنار دولت قرار دارد، همچنین در مواردی که بازار ارز دچار تلاطم می‌شود همواره به دولت کمک کردیم.

ثبت شده در سایت اهواز نو طی شماره 1923 توسط MoMa1393 و در روز پنجشنبه 4 مرداد 1403 ساعت 16:46:25
© Copyright 2024 https://ahvaznew.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 1919
22 / 4 / 1403 - 17:28

کاهش ملایم قیمت نفت سنگین ایران

جدیدترین گزارش ماهانه اوپک نشان داد قیمت نفت سنگین ایران در ژوئن، برای دومین ماه متوالی کاهش یافت اما این کاهش، ملایمتر از ماه قبل بود.   به گزارش پایگاه خبری اهواز نو ، سازمان کشورهای صادر کننده نفت (اوپک) در گزارش ماهانه خود از بازار نفت، اعلام کرد قیمت هر بشکه نفت سنگین ایران

جدیدترین گزارش ماهانه اوپک نشان داد قیمت نفت سنگین ایران در ژوئن، برای دومین ماه متوالی کاهش یافت اما این کاهش، ملایمتر از ماه قبل بود.

 

به گزارش پایگاه خبری اهواز نو ، سازمان کشورهای صادر کننده نفت (اوپک) در گزارش ماهانه خود از بازار نفت، اعلام کرد قیمت هر بشکه نفت سنگین ایران در ژوئن، به ۸۳ دلار و ۶۵ سنت رسید که ۴۸ سنت معادل ۰.۶ درصد در مقایسه با قیمت ۸۴ دلار و ۱۳ سنت در ماه مه، کاهش داشت. قیمت هر بشکه نفت سنگین ایران در ماه مه، چهار دلار و ۶۶ سنت معادل ۵.۲ درصد کاهش داشت. میانگین قیمت نفت سنگین ایران از ابتدای سال ۲۰۲۴ تاکنون، به ۸۳ دلار و ۴۵ سنت در مقایسه با ۷۹ دلار و ۵۸ سنت در مدت مشابه سال ۲۰۲۳ رسیده است.

 

ارزش سبد نفتی اوپک در ژوئن، به ۸۳ دلار و ۲۲ سنت در هر بشکه رسید که ۳۷ سنت معادل ۰.۴ درصد در مقایسه با ۸۳ دلار و ۵۹ سنت در ماه مه کاهش داشت. میانگین ارزش سبد نفتی اوپک از ابتدای سال ۲۰۲۴ تاکنون، به ۸۳ دلار و ۵۸ سنت در هر بشکه رسیده است که در مقایسه با ۷۹ دلار و ۳۲ سنت در مدت مشابه سال میلادی گذشته، چهار دلار و ۲۷ سنت معادل ۵.۴ درصد افزایش نشان می‌دهد.

 

طبق آمار منابع ثانویه اوپک، تولید نفت اوپک که متشکل از ۱۲ کشور است، در ژوئن، به ۲۶.۵۷ میلیون بشکه در روز رسید که ۸۰ هزار بشکه در روز بر مبنای ماه به ماه، کاهش داشت. تولید نفت در لیبی، ونزوئلا و ایران افزایش داشت، در حالی که در عربستان سعودی، کویت، عراق و امارات عربی متحده کاهش پیدا کرد.

 

همزمان، مجموع تولید نفت متحدان اوپک در گروه اوپک پلاس، در ماه میلادی گذشته، به ۱۴.۲۴ میلیون بشکه در روز رسید که ۴۵ هزار بشکه در روز بر مبنای ماه به ماه، کاهش داشت.

 

تولید نفت ایران در ژوئن، با ۱۳ هزار بشکه در روز افزایش، به ۳.۲۵۱ میلیون بشکه در روز رسید.

ثبت شده در سایت اهواز نو طی شماره 1919 توسط MoMa1393 و در روز جمعه 22 تیر 1403 ساعت 17:28:50
© Copyright 2024 https://ahvaznew.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 1916
16 / 3 / 1403 - 17:55

متن صوتی براساس تازه‌ترین نظرسنجی رویترز تولید نفت اوپک در ماه مه کاهش یافت

نظرسنجی خبرگزاری رویترز نشان داد تولید نفت خام اعضای سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) در مه ۲۰۲۴ در پی رشد تولید نیجریه افزایش است.   به گزارش پایگاه خبری اهواز نو ، تازه‌ترین نظرسنجی رویترز نشان داد تولید نفت اوپک در ماه مه افزایش یافت زیرا بالا رفتن رقم صادرات نیجریه و عراق اثر کاهش‌

نظرسنجی خبرگزاری رویترز نشان داد تولید نفت خام اعضای سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) در مه ۲۰۲۴ در پی رشد تولید نیجریه افزایش است.

 

به گزارش پایگاه خبری اهواز نو ، تازه‌ترین نظرسنجی رویترز نشان داد تولید نفت اوپک در ماه مه افزایش یافت زیرا بالا رفتن رقم صادرات نیجریه و عراق اثر کاهش‌ عرضه داوطلبانه شماری از اعضای ائتلاف اوپک‌پلاس را جبران کرد.

 

این نظرسنجی که براساس داده‌های مربوط به رصد کشتی‌ها و اطلاعات به‌دست‌آمده از منابع صنعتی انجام شده است نشان داد که اوپک در ماه گذشته میلادی روزانه ۲۶ میلیون و ۶۳۰ هزار بشکه نفت خام  تولید کرده که نسبت به ماه آوریل روزانه ۱۴۵ هزار بشکه افزایش نشان می‌دهد.

افزایش عرضه از سوی عراق در حالی رخ داده است این کشور، دومین تولیدکننده بزرگ اوپک همراه با قزاقستان از اعضای اوپک‌پلاس، متعهد شده‌اند تخطی از سهمیه‌های خود را با کاهش بیشتر در بقیه سال ۲۰۲۴ جبران کنند.

شماری از اعضای اوپک‌پلاس (هشت کشور) در نوامبر پارسال تصمیم گرفتند از ژانویه امسال برای مقابله با ضعف اقتصادی و افزایش عرضه تولیدکنندگان خارج از این ائتلاف، در مجموع به‌صورت داوطلبانه روزانه ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه از تولید خود بکاهند.

وزیران نفت و انرژی اوپک‌پلاس روز یکشنبه (۱۳ خرداد) تصمیم گرفتند این رقم را برای سه ماه سوم تمدید کنند، در حالی که پیش تر این ارقام تا ژوئن تمدید کردند.

بر اساس این نظرسنجی، عراق و نیجریه هر کدام تولید خود را ۵۰ هزار بشکه در روز افزایش دادند، در حالی که عربستان سعودی و امارات متحده عربی افزایش کمتری داشتند.

 در ماه مه تنها الجزایر تولید خود را برای انجام تعمیرات میدان‌های نفتی کاهش داد.

بر اساس این نظرسنجی، اوپک (به غیر از ایران، ونزوئلا و لیبی) در ماه مه روزانه حدود ۲۵۰ هزار بشکه بیش از هدف تعیین شده تولید کرد که عراق بخش عمده مازاد عرضه را به خود اختصاص داده است.

در میان کشورهایی که مجبور به کاهش تولید نیستند، ایران و ونزوئلا اندکی تولید را افزایش دادند.

عرضه نفت خام ایران پس از ثبت یکی از بزرگترین ارقام افزایش تولید در میان اعضای اوپک طی سال ۲۰۲۳، باوجود تحریم‌های ایالات متحده، نزدیک به بالاترین سطح پنج ساله اخیر خود در نوامبر است.

هدف نظرسنجی رویترز رصد عرضه نفت در بازار است که براساس داده‌های مربوط به رفت‌وآمد کشتی‌ها از سوی منابع خارجی، داده‌های شرکت ال‌اس‌ئی‌جی، اطلاعات شرکت‌های رصد حمل‌ونقل کشتی‌ها مانند شرکت پترولجستیکس و کپلر و اطلاعات ارائه‌شده از سوی منابع شرکت‌های نفتی، اوپک و مشاوران انجام می‌شود.

ثبت شده در سایت اهواز نو طی شماره 1916 توسط MoMa1393 و در روز چهارشنبه 16 خرداد 1403 ساعت 17:55:25
© Copyright 2024 https://ahvaznew.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 1912
12 / 3 / 1403 - 19:53

ضرورت اجرای پروژه فشارافزایی پارس‌ جنوبی برای تأمین امنیت انرژی

رئیس هیئت‌مدیره شرکت تاپکو با اشاره به اینکه پروژه ملی فشارافزایی پارس جنوبی پروژه‌ای لوکس به حساب نمی‌آید، گفت: فشارافزایی پارس جنوبی یک پروژه اجباری و حیثیتی برای کشور در زمینه تأمین امنیت انرژی به شمار می‌آید.   سجاد ولدی در گفت‌وگو با خبرنگار اهواز نو با بیان اینکه پروژه ملی فشارافزایی پارس جنوبی، بزرگ‌ترین

رئیس هیئت‌مدیره شرکت تاپکو با اشاره به اینکه پروژه ملی فشارافزایی پارس جنوبی پروژه‌ای لوکس به حساب نمی‌آید، گفت: فشارافزایی پارس جنوبی یک پروژه اجباری و حیثیتی برای کشور در زمینه تأمین امنیت انرژی به شمار می‌آید.

 

سجاد ولدی در گفت‌وگو با خبرنگار اهواز نو با بیان اینکه پروژه ملی فشارافزایی پارس جنوبی، بزرگ‌ترین پروژه تاریخ صنعت نفت است، توضیح داد: در حاشیه بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی توافق‌نامه‌ای بین چهار شرکت با سرمایه‌گذاری ۲۰ میلیارد دلاری برای اجرای این پروژه امضا شد.

 

وی با اشاره به اینکه پروژه فشارافزایی پارس جنوبی پروژه‌ای لوکس در صنعت نفت به‌ شمار نمی‌رود، افزود: فشارافزایی پارس‌ جنوبی نوعی پروژه اجباری و حیثیتی برای کشور به شمار می‌آید و طرف قطری نیز برای فشارافزایی این میدان با سه پیمانکار بزرگ قرارداد امضا کرده است.

 

رئیس هیئت‌مدیره شرکت تاپکو با بیان اینکه در پروژه فشارافزایی پارس‌ جنوبی، این شرکت و شرکت اوتی‌سی به‌صورت مشترک ساخت کمپرسور و توربین‌های پروژه را به‌ عهده دارند، تصریح کرد: همچنین شرکت پارس‌کیهان به‌عنوان شرکت ای‌پی‌سی و دارای گرید و شرکت مهندسی و ساخت تأسیسات دریایی نیز به‌عنوان سازنده سکوهای فراساحل با وزن ۱۰ هزار تن، اعضای کنسرسیوم اجرای این پروژه را تشکیل می‌دهند.

 

ولدی ادامه داد: با یک گروه قوی شامل شرکت‌های خصوصی و شرکت‌های دولتی و نیمه‌دولتی در کنار وزارت نفت می‌توانیم این پروژه را در زمان‌بندی مشخص اجرایی کنیم.

 

وی تصریح کرد: پروژه فشارافزایی پارس جنوبی طی ۱۰ سال و در چند فاز به سرانجام می‌رسد که در فاز نخست باید سکوها به‌سرعت جانمایی و هم‌زمان با ساخت سکوها، ساخت کمپرسورها و توربین‌ها نیز آغاز شود و به‌طور هم‌زمان نصب شوند.

 

 

رئیس هیئت‌مدیره شرکت تاپکو گفت: شرکت تاپکو در پروژه خاموش‌شدن مشعل‌های پتروشیمی نوری کار ساخت پنج دستگاه کمپرسور گاز هیدروژن را به‌ عهده گرفته است که کار ساخت سه دستگاه به پایان رسیده و تحویل کارفرما شده و تا شهریور امسال دو دستگاه دیگر کامل و سیستم جمع‌آوری گازهای همراه در داخل پتروشیمی نوری راه‌اندازی می‌شود.

 

ولدی افزود: بومی‌سازی این کمپرسورها نسبت به نمونه خارجی حدود ۳۰ تا ۳۵ درصد صرفه‌جویی ارزی برای کشور به همراه دارد و افزون بر این، دانش فنی که در مراحل ساخت این کمپرسور کسب شده برای توسعه دانش کشور مفید و مؤثر است.

 

وی بیان کرد: پتروشیمی کارون برای اینکه در تولید مواد اولیه در حوزه هیدروژن و مونوکسیدکربن مستقل شود، طرح هایکو را آغاز کرد. در این پروژه، ساخت تجهیز «کمپرسور استارت‌آپ» به شرکت تاپکو سپرده و در اسفند سال پیش این کمپرسور تحویل کارفرما شد.

ثبت شده در سایت اهواز نو طی شماره 1912 توسط MoMa1393 و در روز شنبه 12 خرداد 1403 ساعت 19:53:48
© Copyright 2024 https://ahvaznew.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 1909
5 / 3 / 1403 - 21:21

آیین بزرگداشت «شهید جمهور» در سازمان حراست صنعت نفت برگزار شد

آیین بزرگداشت رئیس‌جمهوری شهید و همراهان با حضور مدیران ارشد صنعت نفت در محل نمازخانه ساختمان مرکزی سازمان حراست صنعت نفت برگزار شد.   به گزارش پایگاه خبری اهواز نو ، نقل از سازمان حراست صنعت نفت، آیین بزرگداشت سیدابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهوری شهید امروز (شنبه پنجم خرداد) در محل نمازخانه ساختمان مرکزی سازمان حراست صنعت

آیین بزرگداشت رئیس‌جمهوری شهید و همراهان با حضور مدیران ارشد صنعت نفت در محل نمازخانه ساختمان مرکزی سازمان حراست صنعت نفت برگزار شد.

 

به گزارش پایگاه خبری اهواز نو ، نقل از سازمان حراست صنعت نفت، آیین بزرگداشت سیدابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهوری شهید امروز (شنبه پنجم خرداد) در محل نمازخانه ساختمان مرکزی سازمان حراست صنعت نفت برگزار شد، در این آیین از رئیس‌جمهوری شهید به‌عنوان فردی که دارای فضائل انسانی و مدیریتی از جمله صدق، اخلاص، خدمت، معنویت، کفایت، کارآمدی، مجاهدت، حق‌خواهی و عدالت‌طلبی بود، یاد شد.

 

این آیین با حضور جمعی از معاونان وزیر نفت، مسئولان کشوری، رؤسای حراست‌ها و کارکنان زیر مجموعه صنعت نفت در تهران برگزار شد؛ در این آیین حجت الاسلام و المسلمین سیدمحسن هاشمی به توصیف اخلاق اسلامی و مردم مداری رئیس‌جمهوری فقید پرداخت و زوایای مختلف خستگی‌ناپذیری آن شهید بزرگوار را بیان کرد.

 

این آیین که با حضور امیر نامی، رئیس ستاد بحران کشور، مجید امیدی شهرکی دستیار وزیر و دبیر هیئت گزینش، علیرضا علیان‌نژاد، مدیرکل هیئت رسیدگی به تخلفات اداری، علیرضا کامیاب، مدیرکل بازرسی و نظارت بر عملکرد و رسیدگی به شکایات، سید علی جزایری مدیر سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت، جعفر سالاری‌نسب، مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، وحیدرضا زیدی‌فر، معاون وزیر در امور مهندسی، پژوهش و فناوری، مسعود ستایشی، معاون قوه قضاییه همراه بود با مداحی و روضه حضرت اباعبدالله‌الحسین (ع) پایان یافت.

ثبت شده در سایت اهواز نو طی شماره 1909 توسط MoMa1393 و در روز شنبه 5 خرداد 1403 ساعت 21:21:39
© Copyright 2024 https://ahvaznew.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 1905
27 / 2 / 1403 - 18:52

معاون وزیر صنعت: یک‌هزار و ۸۱۱ واحد صنعتی راکد کشور به مدار تولید بازگشت

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران گفت: پارسال و با حمایت دولت سیزدهم، یک‌هزار و ۸۱۱ واحد صنعتی راکد کشور به چرخه تولید بازگشت.   به گزارش پایگاه خبری اهواز نو ، فرشاد مقیمی که آیت‌الله رئیسی را در دور دوم سفر استانی به مازندران همراهی

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران گفت: پارسال و با حمایت دولت سیزدهم، یک‌هزار و ۸۱۱ واحد صنعتی راکد کشور به چرخه تولید بازگشت.

 

به گزارش پایگاه خبری اهواز نو ، فرشاد مقیمی که آیت‌الله رئیسی را در دور دوم سفر استانی به مازندران همراهی می‌کند روز پنجشنبه افزود: هدفگذاری امسال این وزارتخانه نیز افزایش ظرفیت تولید واحدهای صنعتی و بازگشت یک‌هزار و ۹۵۹ واحد صنعتی راکد به چرخه تولید است.

وی ادامه داد: سال گذشته سه هزار و ۲۰۰ واحد صنعتی کشور افزایش ظرفیت داشتند و امسال نیز افزایش ظرفیت تولید سه هزار و ۶۰۰ واحد صنعتی دیگر در دستور کار قرار دارد.

مقیمی گفت: نوسازی و بازسازی بخش صنعت در دستور کار قرار دارد که این امر کمک بسزایی به تداوم فعالیت واحدهای احیا شده و کاهش سهم انرژی کارخانه‌ها خواهد کرد.

 

 

به گزارش پایگاه خبری اهواز نو ، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی امروز همراه با تعدادی از اعضای هیات دولت برای دومین بار در قالب سفر استانی به مازندران سفر کرد.

بهره‌برداری از طرح‌های جدید نهضت ملی مسکن، چندین طرح درمانی، فاز تکمیل آبرسانی به شهر ساری، پارک جنگلی ۵۰۰ هکتاری ساری، شرکت در جشن احیای واحدهای تولیدی راکد و چند طرح عمرانی دیگر و همچنین حضور در نشست شورای اداری، دیدار با مردم ساری و نوشهر، دیدار با علما، نخبگان و خانواده شهدا و مردم استان بخشی از برنامه‌های سفر رئیس‌ دولت سیزدهم به مازندران در دور دوم سفرهای استانی است.

سفر نخست آیت‌الله رئیسی همراه با تعدادی از وزرا و اعضای هیات دولت سیزدهم به مازندران ۲۰ اسفند ۱۴۰۰ انجام شد که افزون بر دیدار با اقشار مختلف مردم و بازدید از برخی طرح‌های زیرساختی، بهره‌برداری از چندین طرح عمرانی و تعیین تکلیف تعدادی از پروژه‌های نیمه‌کاره و بر زمین مانده، نتیجه آن در نظر گرفتن ۱۷۶ مصوبه برای اجرای طرح‌های مختلف با مجموع اعتبار مصوب بیش از ۱۷۷ هزار و ۸۹۸ میلیارد ریال بود.

از پایان سال ۱۴۰۰ تا کنون افزون بر ۱۲۶ هزار و ۴۱۵ میلیارد ریال اعتبار به طرح‌های مصوب سفر نخست رئیس‌جمهور به مازندران اختصاص یافت که معادل ۷۱ درصد کل اعتبار در نظر گرفته شده برای این طرح‌ها است.

به استناد آمارهای اعلام شده توسط دستگاه‌های اجرایی و استانداری مازندران، از مجموع ۱۷۶ مصوبه سفر نخست رئیس‌جمهور به مازندران ۷۸ مصوبه به طور کامل محقق شده، در ۸۹ مصوبه فرآیند اجرایی طی می‌شود و عملیات اجرایی با پیشرفت فیزیکی طبق برنامه در حال انجام است و اجرای ۹ مصوبه نیز در حال پیگیری است.

بیشتر بخوانید

خط تولید ۲ واحد صنعتی مازندران با حضور معاون رئیس‌جمهور به بهره برداری رسید

رییس جمهور: شاهد احیای بیش از ۳۰۰ واحد تولیدی در مازندران هستیم

وزیر بهداشت: ۱.۵ میلیون بیمار خارجی برای درمان به ایران سفر کردند

اینک سید محرومان می‌آید

صرفه‌جویی ۱۰ میلیون دلاری با تولید فرآورده‌های فولادی در مازندران

ثبت شده در سایت اهواز نو طی شماره 1905 توسط MoMa1393 و در روز پنجشنبه 27 اردیبهشت 1403 ساعت 18:52:59
© Copyright 2024 https://ahvaznew.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 1902
19 / 2 / 1403 - 23:29

معاون پیشین امور حقوقی و مجلس وزارت نفت دارفانی را وداع گفت

معاون پیشین امور حقوقی و مجلس وزیر نفت پس از تحمل رنج یک دوره طولانی بیماری، جان به جان آفرین تسلیم کرد   شجاع الدین بازرگانی که با دارا بودن حدود ۱۴ سال سابقه در معاونت امور حقوقی و مجلس وزارت نفت یکی از طولانی‌ترین دوره‌های مدیریتی در صنعت نفت را پشت سر گذاشت، امروز

معاون پیشین امور حقوقی و مجلس وزیر نفت پس از تحمل رنج یک دوره طولانی بیماری، جان به جان آفرین تسلیم کرد

 

شجاع الدین بازرگانی که با دارا بودن حدود ۱۴ سال سابقه در معاونت امور حقوقی و مجلس وزارت نفت یکی از طولانی‌ترین دوره‌های مدیریتی در صنعت نفت را پشت سر گذاشت، امروز (چهارشنبه، ۱۹ اردیبهشت) دارفانی را وداع گفت.

 

بازرگانی دارای چند سال سوابق مدیریتی در معاونت امور حقوقی و مجلس وزارت نفت با همکاری بسیار مؤثر و سازنده با نمایندگان ادوار مختلف مجلس شورای اسلامی، همواره زبانزد مدیران و کارکنان صنعت نفت بود.

 

وی با دارا بودن ویژگی‌هایی همچون استقلال، صداقت و روابط عمومی قوی با نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مدیران و کارکنان بدنه وزارت نفت همواره به‌عنوان فردی تعامل‌پذیر و مدبر در روابط همگرایانه شناخته می‌شد و محبوبیت و مقبولیت خاصی داشت.

 

بازرگانی متولد سال ۱۳۳۶ دارای مدرک دکترا از دانشگاه تهران فعالیت در سمت‌هایی همچون معاون آموزش و نیروی انسانی نیروی دریایی، قائم مقام مدیرعامل سازمان اتکا، معاون هماهنگی و امور مجلس وزارت بازرگانی، قائم‌مقام وزیر بازرگانی، مشاور وزیر بازرگانی در امور اتاق بازرگانی و صنایع و معادن، عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران و مشاور وزیر نفت و مدیرکل حوزه وزارتی نفت را در کارنامه خود داشت.

 

اداره کل روابط عمومی وزارت نفت با ابراز تأسف از این ضایعه، ضمن تسلیت به خانواده معزز این مدیر ارزشمند صنعت نفت، علو درجات را برای روح آن مرحوم مغفور آرزومند است.

ثبت شده در سایت اهواز نو طی شماره 1902 توسط MoMa1393 و در روز چهارشنبه 19 اردیبهشت 1403 ساعت 23:29:12
© Copyright 2024 https://ahvaznew.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 1897
27 / 1 / 1403 - 12:46

تضمین ارزآوری برای کشور به همت صنعت گاز/ «ایران» شریک اقتصادی مطمئن شناخته شد

صنعت گاز ایران با اجرا و امضای قراردادهایی مهم در حوزه صادرات گاز به کشورهای همسایه، شریک اقتصادی مطمئن معرفی شد.   به گزارش پایگاه خبری اهواز نو ، توسعه دیپلماسی انرژی از زمان آغاز به‌کار وزارت نفت در دولت سیزدهم مورد تأکید وزیر، معاونان و کارکنان این وزارتخانه قرار گرفت.   همه شرکت‌ها و

صنعت گاز ایران با اجرا و امضای قراردادهایی مهم در حوزه صادرات گاز به کشورهای همسایه، شریک اقتصادی مطمئن معرفی شد.

 

به گزارش پایگاه خبری اهواز نو ، توسعه دیپلماسی انرژی از زمان آغاز به‌کار وزارت نفت در دولت سیزدهم مورد تأکید وزیر، معاونان و کارکنان این وزارتخانه قرار گرفت.

 

همه شرکت‌ها و مجموعه‌های تابع صنعت نفت از جمله شرکت ملی گاز ایران همسو با این هدف راهبردی که همراه با تکیه بر توان داخلی پیش رفته و می‌رود، رایزنی با دیگر کشورها به‌ویژه کشورهای همسایه به‌منظور ارزآوری برای ایران را در دستور کار قرار دادند.

 

تازه‌ترین اقدام عملی برای اجرایی کردن این هدف این بود که قرارداد تمدید صادرات گاز ایران به عراق به‌مدت پنج سال دیگر هشتم فروردین‌ماه امسال بین مجید چگنی، مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران و زیادعلی فاضل، وزیر برق عراق در بغداد امضا شد که بر مبنای آن به‌منظور تأمین نیاز داخلی، حجم صادرات گاز به بغداد و بصره در دوره گرم و سرد سال متغیر خواهد بود.

 

در حالی که ایران طبق دو قرارداد گازی در پنج سال اخیر حدود ۵۲ میلیارد مترمکعب گاز به ارزش ۱۵ میلیارد دلار به عراق صادر کرده است، وزیر برق عراق هم تأکید کرد: «نیروگاه‌های ما برای تولید برق نیاز مبرمی به گاز ایران دارند و تجربه‌ سال‌های گذشته نشان داده ایران شریک اقتصادی خوبی برای عراق است و در سخت‌ترین شرایط نیازهای ما را فراهم می‌کند.»

 

این قرارداد مهم در حالی امضا شد که وزارت نفت توانست در ایام‌ نوروز و روزهای آغازین ۱۴۰۳، ارزآوری برای کشور را در حوزه صادرات گاز تضمین کند.

 

تلاش برای باز کردنِ کلافی سردرگم

 

از سویی گام‌های مطلوبی هم برای تمدید قرارداد صادرات گاز ایران به ترکیه برداشته شده که روزی از آن به‌عنوان «کلاف سردرگم» یاد می‌شد.

 

آلپ ارسلان بایراکتار، وزیر انرژی ترکیه، ۱۶ فروردین‌ماه به تهران سفر کرد و در مذاکره با جواد اوجی، وزیر نفت تمایل برای ادامه خرید گاز از ایران و برگزاری نخستین نشست فنی تمدید قرارداد صادرات گاز ایران به ترکیه را به‌طور رسمی اعلام کرد.

 

سیدابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهوری نیز پارسال در هشتمین نشست شورای‌ عالی همکاری‌های اقتصادی ایران و ترکیه اعلام کرده بود «هدف ۳۰ میلیارد دلاری مبادلات تجاری تهران – آنکارا قابل دسترس است» و در حاشیه شانزدهمین نشست سازمان همکاری اقتصادی«اکو» هم با همتای ترکیه‌ای خود دیدار و گفت‌وگو کرد که بر تمدید و توسعه قرارداد صادرات گاز ایران به ترکیه تأکید شد.

 

ایران در ۲۸ سال اخیر بیش از ۱۵۶ میلیارد مترمکعب گاز با خط لوله به ترکیه فروخته است که تمدید و توسعه این قرارداد راهبردی اکنون بیش از همیشه در دسترس است.

 

مذاکرات نتیجه‌بخش با پاکستان

 

موضوع دیگری که نباید فراموش کرد، مذاکرات ثمربخش با پاکستان برای احیای قرارداد صادرات گاز ایران به پاکستان بوده که طبق تازه‌ترین خبرها، اسلام‌آباد ساخت بخش پاکستانی این خط لوله را پس از ۱۰ سال وقفه آغاز کرده است.

 

این در حالی است که دونالد لو، دستیار وزیر خارجه ایالات متحده یکم فروردین‌ماه امسال در نشست اعضای کمیته فرعی امور خارجی مجلس نمایندگان آمریکا در ادامه کارشکنی‌های این کشور برای توقف پروژه گازی ایران – پاکستان با تأکید بر مخالفت آمریکا با پیشبرد خط لوله انتقال گاز جمهوری اسلامی ایران به پاکستان، مدعی شد واشینگتن درباره این پروژه با اسلام‌آباد در تماس است.

 

اما سخنگوی وزارت خارجه پاکستان در واکنش به این اظهارات علیه همکاری‌های تهران و اسلام‌آباد در حوزه انرژی‌ اعلام کرد: «اسلام‌آباد نیازی به مشورت دیگران یا معافیت تحریمی ندارد و ما به انجام پروژه مهم انتقال گاز از جمهوری اسلامی ایران به پاکستان متعهد هستیم.»

 

وزیر نفت پاکستان هم در سخنانی تأکید کرد: «موضع اسلام‌آباد روشن است و ما نسبت به پروژه انتقال گاز از ایران تنها ابراز تمایل نمی‌کنیم، بلکه نیازمند این پروژه هستیم.»

 

دیگر فتوحات ماندگار

 

از سویی در همین باز زمانی حدود ۲.۵ سال که از فعالیت صنعت گاز در دولت کنونی گذشته است، صادرات گاز به ارمنستان (تهاتر گاز با برق) مطابق قرارداد اجرا شده و می‌شود. مردادماه پارسال هم قراردادی مبنی بر افزایش حجم صادرات گاز ایران به ارمنستان بین مقام‌های دو کشور امضا شد که بر اساس آن ضریب تهاتر گاز با برق نیز به نفع شرکت ملی گاز ایران اصلاح و مدت قرارداد تا سال ۲۰۳۰ تمدید شد.

 

اقدام مهم دیگر وزارت نفت و صنعت گاز در حوزه دیپلماسی انرژی این بود که با تسویه بدهی ترکمنستان در سه قسط، سوآپ گاز از این کشور ازسرگرفته شد و حجم آن هم از روزانه ۴.۵ به ۸ میلیون مترمکعب رسید و واردات گاز از این کشور به ایران هم آغاز شد.

 

حضور فعال ایران‌ در نشست سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز (جی‌ئی‌سی‌اف) در الجزایر با پیشنهادهای مهم و راهبردی رئیس‌جمهوری همراه بود که بی‌شک در تثبیت جایگاه کشور در این مجمع بسیار قابل توجه است.

 

ثبت شده در سایت اهواز نو طی شماره 1897 توسط MoMa1393 و در روز دوشنبه 27 فروردین 1403 ساعت 12:46:12
© Copyright 2024 https://ahvaznew.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر